Kādēļ izvēlēties ūdens filtra kannu - ūdens filtru priekšrocības

Kādēļ izvēlēties ūdens filtra kannu - ūdens filtru priekšrocības

EMK Veikals

Vai krāna ūdeni drīkst dzert? Kā uzlabot ūdens garšu un smaržu? Kā uzlabot ūdens kvalitāti savās mājās? Tie ir tikai pāris no meklētākajiem jautājumiem. Visiem zināms, ka ūdens ir nozīmīga uztura sastāvdaļa, tādēļ ir svarīgi ikdienā dzert kvalitatīvu ūdeni. Šajā rakstā apskatīsim ūdens filtru kannas priekšrocības un ūdens filtru priekšrocības.

Labākie kafijas automāti 2024 - izvēlies labāko kafijas automātu savām vajadzībām!

Labākie kafijas automāti 2024 - izvēlies labāko kafijas automātu savām vajadzībām!

EMK Veikals
Mūsuprāt, izvēloties kafijas automātu, ir svarīgi pievērst uzmanību labākajiem risinājumiem, lai neapmaldītos plašajā piedāvājumā. Tāpēc esam rūpīgi izvēlējušies un apkopojuši labāko kafijas automātu atsauksmes, lai palīdzētu tev veikt informētu lēmumu iegādājoties kafijas automātu. Neatkarīgi no tā, vai tu meklē kafijas pupiņu automātu vai modernu kafijas kapsulu automātu, mūsu apkopotās atsauksmes nodrošinās tev vērtīgu informāciju.
illy Y3.3 kafijas automāta atkaļķošana

Illy Y3.3 kafijas automāta atkaļķošana: soli pa solim pamācība un noderīgi padomi

EMK Veikals
Illy Y3.3 kafijas aparāts ir izcils kafijas gatavošanā, bet laika gaitā tas var prasīt mazu uzturēšanu, it īpaši atkaļķošanas ziņā. Ja jūsu iecienītā kafijas aparāta pogas sāk pamīšus mirgot, tas ir skaidrs signāls, ka ir pienācis laiks veikt atkaļķošanu. Šeit ir detalizēts ceļvedis par Illy Y3.3 kafijas automāta atkaļķošanu, lai saglabātu tā augstāko veiktspēju.
īss ceļvedis matcha jeb mača tējas pasaulē

Īss ceļvedis matcha pasaulē

Eva Zvirgzdiņa
Kurš gan nav dzirdējis par koši zaļo, austrumniecisko dzērienu matcha? Savdabīgā garša un matcha tējai piedēvētās lieliskās īpašības ir pārliecinājušas ne vienu vien latvieti ieviest to savā ikdienā, turklāt arvien biežāk sastopami arī ar matcha pulveri papildināti deserti. Lai gan Eiropā vēl tikai iepazīstamies ar košo dzērienu, šis nebūt nav jauns vai inovatīvs produkts - matcha tēju Japānā tradicionāli lieto jau kopš 15.gadsimta, bet tās izcelsme, iespējams, ir vēl senāka.  
Perfektais rudens dzēriens, kas nav Pumpkin Spice Latte

Perfektais rudens dzēriens, kas nav Pumpkin Spice Latte

EMK Veikals

Vai slavenā Pumpkin Spice Latte jau ir apnikusi? Vai vēlies pamēģināt ko jaunu? Tev noteikti jāpamēģina Golden Turmeric latte jeb kurkuma latte. Golden Turmeric latte būs ideālais dzēriens ko malkot pirms miega. Receptes pagatavošanai nepieciešamas tikai 4 sastāvdaļas un 3 minūtes!

illy B corp sertifikāts - Es Mīlu Kafiju

Illy ilgtspējas ceļš: B corp sertifikāts (4.daļa)

Eva Zvirgzdiņa
2021. gadā illy kļuva par pirmo itāļu kafijas ražošanas uzņēmumu, kas ieguvis starptautisko B corp sertifikātu, un illy patiešām lepojas ar šo sasniegumu. Bet kāpēc tas ir tik īpašs? Sertifikāta iegūšana apliecina uzņēmuma pozitīvo ietekmi uz sabiedrību un vidi. Uzņēmumus izvērtē un sertificē bezpeļņas organizācija “B Lab”, un pretendenti tiek pakļauti pārbaudēm un vērtēšanai piecās dažādās kategorijās: pārvaldība, cilvēks, kopiena, vide un patērētājs.
Illy kafijas pupiņas bundžā

Illy ilgtspējas ceļš: dabai draudzīgi produkti un iepirkšanās (3.daļa)

Eva Zvirgzdiņa
Illy kā ražotājs uzņemas atbildību par videi draudzīgu produktu iegūšanas veidu, sākot ar kafijas stāda audzēšanas apstākļiem un beidzot ar gatavu kafijas pupiņu iepakošanu un transportēšanu. Tas nozīmē pārdomātu stratēģiju un ilgtspējas politiku, kas tiek īstenota visos kafijas pupiņas dzīves posmos, lai nodrošinātu pēc iespējas mazāku negatīvo ietekmi uz vidi un ekosistēmu.
Illy kafija un ilgtspējas ceļš

Illy ilgtspējas ceļš: Sociālā atbildība (2.daļa)

Eva Zvirgzdiņa
Itāļu kafija - tas ir kvalitātes zīmogs, ko uzliek gadsimtiem senās kafijas grauzdēšanas un baudīšanas tradīcijas. Bet nevaram aizmirst par kafijas ceļa sākumposmu. Etiopija, Kolumbija, Nikaragva, Brazīlija - šīs un vēl citas ir kafijas pupiņu izcelsmes valstis, un tieši tām mums ir jāpateicas par iespēju ikdienā baudīt kofeīna bagāto dzērienu. 
Illy ilgtspējas ceļš: attiecības ar vidi un cilvēku

Illy ilgtspējas ceļš: attiecības ar vidi un cilvēku (1.daļa)

Eva Zvirgzdiņa

Es mīlu kafiju sadarbības partneris jau daudzus gadus ir pazīstamais kafijas ražotājs Illy. Ne bez iemesla šis ir dominējošais kafijas zīmols mūsu veikalu plauktos: kafijas kvalitāte, garša un vienmēr uzticamais sniegums apbur mūs un mūsu klientus. Ar šo rakstu uzsāksim četru rakstu sēriju, lai iepazīstinātu Illy - mūsu skatījumā izcilu kafijas ražotāju.

Kāpēc Nespresso ir populārākās kafijas kapsulas?

Kāpēc Nespresso ir populārākās kafijas kapsulas pasaulē?

Eva Zvirgzdiņa
Vai Tu būtu pārsteigts uzzinot, ka pirmie kapsulu automāti tirgū nonāca jau 1986. gadā? Jā, varētu domāt, ka kapsulu automāti ir jauna un moderna parādība, tomēr, kā izrādās, uzņēmums ir gājis laikam pa priekšu un nodrošina populārākās kafijas kapsulas Pasaulē.
Asobu termokrūze un termo pudele

Tavs uzticamais sabiedrotais šovasar - termokrūze!

Eva Zvirgzdiņa
Latvijas vasarām ik gadu kļūstot arvien karstākām, mums kā ziemeļu tautas pārstāvjiem jāapgūst jauni pielāgošanās veidi, lai veiksmīgi pārdzīvotu svelmi. Daudz ko varam mācīties un pārņemt no Eiropas karstāko reģionu iedzīvotājiem...
Sage kafijas automāts mājas

Kafijas automāti izcilu dzērienu pagatavošanai mājās.

Eva Zvirgzdiņa
Liela daļa no mums zina, ka, pasūtot kafiju kafejnīcā, varam rēķināties ar lielisku kafijas dzeršanas pieredzi - profesionālās espreso mašīnas reti liek vilties, tāpēc ar prieku apmeklējam kafejnīcas pat tad, ja dzēriens ir dārgāks nekā gribētos.