Kafijas aprāta tīrīšanā ietekmē kafijas garšu
Lai kafija vienmēr būtu svaiga un garšotu izcili, ļoti svarīgi ir pareizi lietot un kopt kafijas aparātu.
Pirmais svarīgais solis kafijas gatavošanā ir izmantot filtra kannas, kas mazinās ūdens cietību, bagātinās ūdeni ar magniju, padarot ūdeni nedaudz saldāku. Lietojot attīrītu ūdeni, kafijas aparātā neveidosies nogulsnes.
Pēc kafijas pagatavošanas daļa eļļu paliek kafijas aprātā, kas ilgtermiņā rada rūgtas un nedaudz piesmakušas garšas. Tādēļ ļoti svarīgi ir ievērot kafijas aparāta tīrīšanas procesu pēc ražotāja norādītajām instrukcijām.
Jūsu ērtībai:
- Illy Y3.2. tīrīšanas video
- Illy X7.1 tīrīšanas video
- Illy Y5 tīrīšanas video
- Ūdens attīrīšanai BWT kannas
Tava Es Mīlu Kafiju komanda.