Labākie kafijas automāti 2024 - izvēlies labāko kafijas automātu savām vajadzībām!

Mūsuprāt, izvēloties kafijas automātu, ir svarīgi pievērst uzmanību labākajiem risinājumiem, lai neapmaldītos plašajā piedāvājumā. Tāpēc esam rūpīgi izvēlējušies un apkopojuši labāko kafijas automātu atsauksmes, lai palīdzētu tev veikt informētu lēmumu iegādājoties kafijas automātu. Neatkarīgi no tā, vai tu meklē kafijas pupiņu automātu vai modernu kafijas kapsulu automātu, mūsu apkopotās atsauksmes nodrošinās tev vērtīgu informāciju.

Y3.3 illy kafijas automāts atsauksmes

Illy Y3.3 kafijas kapsulu automāts - izbaudi illy kvalitāti katru dienu!

Ar mazo, bet spēcīgo Illy Y3.3 kafijas kapsulu automātu, tu vari baudīt jaudīgu espresso vai krēmīgu melno kafiju dažās sekundēs. Garša, kas nekad nemainās, demokrātiskas cenas un lietošanas ērtums padara to par ideālu izvēli mājās vai nelielos birojos. Šis automāts ir piemērots kafijas cienītājiem, kuri vēlas augstas kvalitātes kafiju, bet ātrā tempā.

Illy Y3.3 kafijas kapsulu automāta atsauksmes

I.Š. “Pietiekami mazs, lai atrastu vietu jebkurā virtuvē un pietiekami ņiprs, lai konkurētu ar lielajiem brāļiem. Viegla, ērta lietošana - ieliec kapsulu, nospied pogu un viss - baudi! Vienīgais, kas jāmazgā - krūzīte. Bet, ja godīgi, neiesaku - laba kafija, ātra un superviegla pagatavošana rada atkarību - tagad kafiju dzeru biežāk :)“

Dace R. “Ļoti lakonisks un vienkāršs aparāts. Būs pa spēkam ikvienam. Ērts, kompakts, vigeli kopjams un vizuāli skaists. Paldies!”

Beāte Zariņa-Blaščinska "Esmu ar pirkumu ļoti apmierināta.
Automāts ir ērti lietojams, kompakts- neaizņem daudz vietas. Ar illy kafijas kapsulām kafija ir garšīga."

Illy Y3.3 kafijas kapsulu automātu iegādājies te.

 Stollar the Slim Cafe kafijas automāts Sage

Stollar The Slim Cafe SEM750B - Moderns Dizains un Svaigi Malta Kafija!

Stollar The Slim SEM750 ir pilnībā automātisks kafijas automāts, kas pagatavos tev espresso vai melno kafiju no svaigām maltām pupiņām. Ar kompaktu izmēru un modernu dizainu tas iederēsies arī mazā virtuvē. No apdares materiāliem līdz gaismiņai - tā dizains ir izstrādāts līdz mazākajām detaļām. Vienīgais, kas no kopšanas nepieciešams ir filtrēts ūdens un Sage atkaļķošanas pulveris. 

Stollar the Slim Cafe SEM750B kafijas automāta atsauksmes

Selina Vancane “Stollar aparāts ir fantastisks - aizņem maz vietas, ērti lietot, vienkārši kopt un pagatavo tik gardu kafiju, ka jābrīdina!!! Kafijas patēriņš pieaugs. Un tā smarža mmm... Iepirkšanās pieredze izcila! Paldies”

Inese Rozite “Paldies,par ātro piegādi. Viss ļoti korekti. Stollar the Slim Cafe SEM750 kafijas automāts atbilst tam ,ko bijām vēlējušies. Baudām kafiju un priecājamies.”

Madara Krisjane “Stollar the Slim cafe automāts pilnībā atbilst aprakstam. Kafija sanāk ļoti garda un ar aparātu ir viegli darboties!”

Stollar kafijas autoomātu iegādājies te.

 Philips kafijas automāts atsauksme

PHILIPS 2230/10 Super-Automatic Espresso - Vienkārša Lietošana, Augsta Kvalitāte!

Philips 2200 pilnībā automātiskais espresso automāts piedāvā vienkāršu lietošanu ar skārienjutīgu ekrānu. Ar vienu pieskārienu izbaudi aromātiskus dzērienus, piemēram, espresso, melno kafiju un kapučīno. LatteGo pārklāj piena dzērienus ar zīdainām putām, ko viegli salikt un iztīrīt 15 sekunžu laikā.

PHILIPS 2230/10 Super-Automatic Espresso kafijas automāta atsauksmes

Roze Krēgere “Viegli.saprotami noformēt pirkumu.ātra piegāde.paldies. kafijas automāts man ļoti patīk.laba kafija.kapučīno👍 Paldies Es Mīlu Kafiju”

Monta “Piegāde bija ļoti ātra , nākoša diena jau bija klāt. Automāts labi un garšu gatavo kafiju. Capučino garšīgs.”

Elīna “Dizainiski smukākais no pieejamiem aparātiem un kafiju taisa perfekti. Tik ļoti gaidīju kafijas aparātu savās mājās. Paldies Es Mīlu Kafiju par zibenīgu nākamās dienas piegādi.”

Philips kafijas automātu iegādājies te.

Bez šaubām, kafijas automāta izvēle ir liels lēmums, un mēs ceram, ka mūsu apkopotās atsauksmes par kafijas automātiem tev noderēja. Ja tev rodas jautājumi vai nepieciešama papildu palīdzība, nekautrējies sazināties ar mūsu ekspertu komandu - zvanot (25439758), rakstot uz e-pastu (info@esmilukafiju.lv) vai sociālajos tīklos (Instagram, Facebook). Mēs esam šeit, lai palīdzētu tev atrast ideālo kafijas automātu, kas papildinās tavu ikdienu ar gardu kafiju!

Featured products

illy Kapsulu automāti Kafijas automāts Illy Y3.3 EC, balts
Akcijas cena€115,00
Kafijas automāts Illy Y3.3 EC, balts
Pieejams uzreiz
illy Kapsulu automāti Kafijas automāta Illy Y3.3 komplekts
Akcijas cena€199,00 Standarta cena€264,50
Kafijas automāta Illy Y3.3 komplekts
Pieejams uzreiz
Es mīlu kafiju Kafijas pupiņas Roasted Almond kafijas pupiņas, 1 kg
Akcijas cenaNo €15,96/gab.
Roasted Almond kafijas pupiņas, 1 kg
Pieejams uzreiz
illy Kafijas pupiņas Kafijas pupiņas Illy, Vidēji Grauzdētas, 250g
Akcijas cenaNo €7,79/gab.
Kafijas pupiņas Illy, Vidēji Grauzdētas, 250g
Pieejams uzreiz
illy Kafijas pupiņas Kafijas pupiņas Illy, Costa Rica, 250g
Akcijas cenaNo €6,99/gab. Standarta cena€9,50
Kafijas pupiņas Illy, Arabica Selection Costa Rica, 250g
Pieejams uzreiz

Universita del Cafe

Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.