Es Mīlu Kafiju 6. gadu dzimšanas dienas svinība
Es Mīlu Kafiju šomēnes svin savu 6. gadu dzimšanas dienu

Mīļais kafijas draugs, mēs vēlamies Tevi uzaicināt uz mūsu virtuālajām dzimšanas dienas svinībām! Šogad mūsu Es Mīlu Kafiju ģimenei aprit 6 skaisti un piepildīti gadi. Mēs patiesi nevarētu būt vēl pateicīgāki par fantastiskajām sadarbībām, ikviena labajiem vārdiem, ko saņemam dien dienā un mūsu mīļajiem klientiem. Bez ikviena no jums tas nekad nebūtu bijis iespējams!

Esam Tev sagatavojuši dāvanu

Tā kā tieši mūsu klienti, sekotāji un atbalstītāji ir tie, no kuriem smeļamies lielāko iedvesmu, par godu Es Mīlu Kafiju dzimšanas dienas svinībām, šoreiz vēlamies iepriecināt un apdāvināt tieši Tevi un ticam, ka šādu pārsteigumu Tu vēl nebūsi gaidījis!

Bezmaksas iepirkšanās!

Ja arī Tu nepacietīgi gaidi mūsu dzimšanas dienas pārsteigumu, ko esam Tev sarūpējuši, tad klausies uzmanīgi!

21. aprīlī precīzi plkst. 11:00 pirmie 10 cilvēki mūsu interneta veikalā www.esmilukafiju.lv iepērkas bezmaksas! Proti, iegādājoties jebkurus Es Mīlu Kafiju produktus, par savu pirkumu saņemsi dāvanu karti tādā pašā summā, kādā būsi veicis pirkumu (līdz 30 EUR).

Ja līdz šim biji plānojis iegādāties kādu no Es Mīlu Kafiju lieliskajiem kapsulu vai pupiņu kafijas automātiem, brūvrīkiem, piemēram, Illy piena putotāju krēmīgu un gaisīgu piena putu pagatavošanai, vai vēlējies nobaudīt jaunu kafijas garšu no plašā un daudzveidīgā piedāvājuma klāsta, tad šis ir īstais laiks izmantot iespēju, lai šo visu iegādātos par ļoti izdevīgu cenu!

Pačukstēsim, ka pirms pirkuma veikšanas Tev ir jāpiereģistrējas mūsu interneta veikalā www.esmilukafiju.lv, lai jau laicīgi vari sakrāmēt savu pirkuma grozu ar iemīļotākajiem produktiem, kas var noteikt izšķirošās iepirkšanās sekundes un minūtes, kas Tevi var ierindot pirmo 10 pircēju vidū!

Noteikumi bezmaksas iepirkšanās sprintam:
  1. Akcijas uzvarētājiem kvalificējas pirmie 10 pirkumi www.esmilukafiju.lv, kas veikti sākot ar šī gada 21.04. plkst. 11:00:00.

  2. Akcijas uzvarētāji kopā ar savu pirkumu saņems dāvanu karti tieši tādā pašā summā, kādā būs veikts akcijas pirkums, bet nepārsniedzot 30 EUR.

  3. Akcijas uzvarētāja noteikšanai tiks izmantots e-veikala platformas pasūtījumu rīks, kurš uzrāda precīzu pirkuma laiku. Šis pulksteņa laiks arī būs noteicošais akcijas uzvarētāju noteikšanā.

  4. Akcijas uzvarētāju pasūtījuma numurus publiski publicēsim Es Mīlu Kafiju Instagram un Facebook sociālajos tīklos, www.esmilukafiju.lv lapā zem šī bloga raksta, kā arī sazināsimies ar katru uzvarētāju individuāli.

  5. Akcijas rīkotājs Es Mīlu Kafiju nenes atbildību par pulksteņa laiku nesakritību starp e-veikala platformas un pircēju viedierīču pulksteņa laikiem.

  6. Es Mīlu Kafiju aicina jau laicīgi reģistrēties un sagatavot pasūtījumu, lai pēc noteiktā laika to var pēc iespējas ātrāk pabeigt.

  7. Dāvanu karti būs iespējams izmantot savā nākamajā pirkumā, iepērkoties www.esmilukafiju.lv interneta veikalā.

Bezmaksas dzimšanas dienas iepirkšanās!

KAD? 21. aprīlī, starts precīzi plkst. 11:00!

KUR? Mūsu interneta veikalā - www.esmilukafiju.lv

BALVA? Pirmie 10 cilvēki iepērkas bezmaksas, saņemot dāvanu karti tādā pašā summā, kā būsi veicis pirkumu (līdz 30 EUR).

Akcijas uzvarētāji:

Vēlamies no sirds apsveikt 10 laimīgos ar šādiem pirkuma numuriem:

  1. #16291
  2. #16292
  3. #16293
  4. #16294
  5. #16295
  6. #16296
  7. #16297
  8. #16298
  9. #16299
  10. #16300


Paldies ikvienam, kas piedalījās, ja šoreiz neesi laimētāju vidū, nebēdā, seko līdzi jaunumiem, jo jau pavisam drīz izziņosim jaunu pārsteigumu ar fantastiskām balvām! :)

 

Universita del Cafe

Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.