PĀRDOMĀTA IZVĒLE
Mūsu attiecības ar kafijas audzētājiem
Lai pagatavotu kafiju, mēs izvēlamies labākos Arabica kafijas augus, ko ilgtspējīgi audzē mūsu lauksaimnieki vairāk nekā 20 pasaules valstīs. Galvenais ir veidot ar viņiem ilgstošas partnerattiecības, kas sakņojas kopīgās vērtībās un savstarpējā izaugsmē. Pateicoties kopīgiem centieniem, mēs sasniedzam savus izcilos rezultātus.
KAFIJAS PUPIŅAS
Rūpīgi atlasītas kafijas pupiņas
Mēs rūpīgi izvēlamies savai kafijai tikai labākās Arabica kafijas pupiņas, kas liecina par mūsu gadu desmitiem ilgo sadarbību ar audzētājiem, kuri par prioritāti izvirza ilgtspējību un kvalitāti. Mūsu apņemšanās sasniegt izcilību ir nepārtraukts ceļojums, kas ietver nepārtrauktu izpēti un eksperimentus ar kafiju. Pēc apstrādes katra kafijas pupiņa tiek pakļauta vēl vienai atlases kārtai - kopumā tiek izvēlēts tikai 1% no vislabākajām arabica kafijas pupiņām. Šis stingri uzraudzītais process nodrošina, ka katrs mūsu kafijas malks saglabā izcilo kvalitāti, ar kuru esam pazīstami.
Arabica Selection Brasile Cerrado Mineiro
Pirmā kafija, kas ražota, izmantojot vidi atjaunojošas tehnoloģijas
Lai mazinātu klimata pārmaiņu ietekmi uz plantācijām, mēs esam izvirzījuši ilgtspējīgas lauksaimniecības modeli, kas veicina ekosistēmas praksi, kas vērsta uz pielāgošanos, atvieglošanu un atjaunošanos. Pateicoties mūsu sadarbībai ar kafijas ražotājiem Cerrado Mineiro reģionā Brazīlijā, kas ilgst vairāk nekā 30 gadus, ir dzimusi mūsu pirmā kafija, kas 100% iegūta no reģeneratīvās lauksaimniecības ar regenagri® sertifikātu.
ILLY BLEND
Konsekvence katrā malkā
Mūsu apņemšanās nodrošināt kvalitāti un konsekvenci atspoguļojas illy kafijas pupiņu maisījumā. Lai kur jūs to baudītu, varat paļauties uz to pašu izcilo garšu. Tas tiek panākts, izmantojot illy metodi, kas harmoniski sajauc deviņus arabikas kafijas veidus, kas iegūti no labākajām fermām Dienvidamerikā, Centrālamerikā, Indijā un Āfrikā.
GRAUDZĒŠANA
Kafijas grauzdēšana: kur māksla satiekas ar zinātni
Gadu gaitā Illy ir pilnveidojis grauzdēšanas prasmi, lai iegūtu kafiju ar bagātīgu un aromātisku profilu, harmoniski sabalansētu garšu un unikālu aromātu — illy espresso raksturīgās iezīmes, kādas neatradīsiet nevienā citā kafijā.
SPIEDIENA SAGLABĀŠANA
Lieliski saglabāta garša
1934. gadā patentēta illy spiediena paaugstināšanas un saglabāšanas sistēma, kurā gaiss bundžā tiek aizstāts ar inertu gāzi, kuras spiediens ir lielāks nekā atmosfērā. Šādi iepakojot kafiju, tiek ne tikai saglabāts svaigums, bet arī uzlabots tās aromāts.
ILLY KAFIJAS TASĪTE
Perfektas kafijas tases izgatavošana
Ikonisko illy kafijas tasīti, kas radīta, ņemot vērā gan formu, gan funkcijas, izstrādāja itāļu arhitekts un dizainers Matteo Thun. Tās pārdomātajam dizainam ir bieza pamatne, lai uzturētu nevainojamu kafijas temperatūru, plānas malas ērtai malkošanas pieredzei un izliekta forma, kas ļauj kafijai maigi līt.
INOVĀCIJAS
Skatoties uz nākotni pēdējos 90 gados
Inovācijas vienmēr ir bijušas viena no illy raksturīgajām pazīmēm. No Illetta izveides 1935. gadā (moderno kafijas automātu priekštecis) līdz Iperespresso sistēmai illy vienmēr meklē jaunus veidus, kā ieviest inovācijas kafijas industrijā.