Kā izvēlēties kafijas automātu mājas ofisam?

Kafija kā rīta rituāls!

“Nerunā ar mani, pirms neesmu izdzēris rīta kafiju”! Vai “Es taču nevaru strādāt pirms kafijas”! Vai šīs frāzes izklausās pazīstami? Tā varētu būt, ja neesat rīta cilvēks un pirmais, ko no rīta vēlaties, ir kūpoša kafijas krūze no kafijas automāta, kas piepilda telpu ar svaigu kafijas aromātu un ar katru malku liek asinīm sākt riņķot aktīvāk. Kā ne-rīta cilvēks, varu tikai piekrist un pavasara mājas pārkārtošanas darba kārtībā ir iekļauts izskatīt iespēju kafijas automātu pārvietot tuvāk gultai! Kafija un tās gardais aromāts ir tas, no kā smelties optimisma malkus dienai. Kafija uzmundrina mūsu nervus un novērš gausumu un slinkumu, un nemaz nepieminot “kafijas pauzes” labo sajūtu. Skatoties uz visu šobrīd, mūsdienu pasaule ir traki mainīga un mēs tai līdzi. Agrākā darba ikdiena ofisā lielai daļai cilvēku ir pārcēlusies uz mājām – sapulces tiešsaistē, digitāls uzdevumu saraksts, ar līmlapiņām nolīmēts darba galds, nebeidzamās uzkodas no pašu krājumiem un visam klāt arī neskaitāmas kafijas pauzes pašam ar sevi. Jā, tieši tā piecminūte darba dienā pie kafijas automāta darba vietā daudziem ir ļoti būtiska, jo tajā laikā uzlādē ne vien savu enerģijas līmeni, bet arī mentālo līdzsvaru, ļaujoties brīvbrīdim. Bet kā ir mājās? Arī mājas ofisā strādājot labas kafijas krūze ir neatņemama sastāvdaļa! Vai tā ir viena krūzīte pa dienu, vai tās ir piecas – tām jāspēj sniegt maksimālais efekts. Un bieži vien mīlestība pret kafiju un pietiekami regulāra “kafijošana” cilvēkus ved pie domas par savu kafijas automātu mājās, lai jebkurā brīdī varētu baudīt savu “perfekto kafijas tasi”.

Kā mūsdienās, strādājot mājas ofisā, neaizmirst par kvalitatīvu kafijas pauzi?

Dažas ikdienišķas idejas: - Ielieciet darba plānotājā tiešsaistes zvanu ar kolēģi vai kolēģiem, ar kuriem mēdzat tikties pie kafijas automāta darba vietā. Pirms zvana uztaisiet iecienītāko kafijas krūzi un veltiet 10 minūtes sarunai “pie kafijas”. - Tiešsaistes sapulce beidzās 15 minūtes ātrāk, kā plānots? Neleciet atpakaļ darbos, bet atvelciet elpu. Uztaisiet gardu kafiju un, to baudot, būs iespēja apdomāt visu sapulcē norunāto mierīgi un baudpilni. - Darbā tiešsaistes seminārs, kur jums un kolēģiem tikai jāklausās? Pirms tam vienojaties ar kolēģiem, ka “ieradīsieties” ar savas mīļākās kafijas krūzi. Pieslēdzoties sapulcei, datora kamerā parādiet kafijas krūzi un jūsu “kafijas kolēģi” pretīm to pašu. Un ar papildus enerģiju varēsiet uzņemt visu informāciju.

Kāda ir Tava draudzība ar kafiju?

Vai esiet jautājis sev – kāda ir mana draudzība ar kafiju? Kāda un kā tā ir veidojusies? Jo domas ir dažādas – citam tas ir rūgts dzēriens, citam tīrais enerģijas grūdiens, cits to jau dēvē par atkarību vai pieradumu, taču citam tas ir process, neatņemams brīža baudījums, rituāls. Līdz ar dažādo uztveri pret kafiju, katram kafijas mīlim ir savs piegājiens kafijas pagatavošanai mājās un ne tikai:
- Visvienkāršākā aplejamā kafija;
- Moka kanniņas kafija;
- Pupiņu kafijas automāts;
- Kapsulu kafijas automāts;
- Un jā, ir vēlviens veids - kafijas mīļi, kuri neuzticās savām spējām un savas garšu kārpiņas uztic tikai profesionāļiem, dodās uz tuvāko kafijas vietiņu, kura nekad neliek vilties. Protams, gardi, komplektā ar mazu pastaigu, burvīgi! Taču, rēķinot to izmaksās – iespējams, perfektais kafijas automāts mājās varētu būt diezgan laba izvēle. Un tam nav jābūt dārgam, arī lēti kafijas automāti spēj nodrošināt izcilu kafiju tavā krūzē. 

Vai apdomājiet “par” un “pret” kafijas automātam mājās?

Bet, protams, lai pamatotu savu izvēli sevi iepriecināt ar “perfekto kafijas tasi” pavadot dienas mājās, strādājot, ir jāizskata plusi un mīnusi, kā rezultātā varēsiet izsecināt, vai ir pienācis brīdis paaugstināt savu kafijas pagatavošanas līmeni un no aplejamās kafijas biezumiem zobos pāriet pie nemainīgi lieliskas kafijas no kafijas automāta. Ja, pārskatot savu draudzību ar kafiju, apdomājat visus “par” un “pret” kafijas automātam mājās, ir sajūta, ka jā, esat to pelnījis, tad varam ātri iziet cauri dažiem argumentiem abos virzienos:
+ Nemainīgi labas garšas kafija jebkurā brīdī;
+ Kafija top gatava ātri un vienkārši;
+ Mierīgāks rīts, skatoties, kā automāts izdara kafijas pagatavošanas darbu jūsu vietā, kamēr berzējat miegu no acīm;
+ Ikdienas sīknaudas ietaupījums bez tērēšanas kafijai kādā kafejnīcā;
+ Svaigi maltas pupiņas vienmēr sniegs vislabāko garšu un piepildīs māju ar burvīgu kafijas aromātu;
+ Mazāka nekārtība virtuvē, gatavojot kafiju automātā;
+ Kafijas servēšana ciemiņiem ir daudz vienkāršāka;
- Kapsulu automāti vienmēr liek atcerēties par kapsulu krājumu papildināšanu;
- Pupiņu aparāts noteikti prasīs pievērst uzmanību tā tīrīšanai.

Bet skaidrs ir viens – garda kafija ir garantēta. Atliek vien izvēlēties sevis lutināšanas līmeni un kafijas automātu savām vēlmēm un iespējām.

Kuri kafijas automāti varētu būt labas izvēles mūsdienu ritmam un mājas labbūtībai?

- Kāds no vienkāršajiem mājas ofisa palīgiem – “Illy” kapsulu kafijas automāts, kas prasa maz uzmanības, rāmi aizņem savu mazo vietu virtuvē, bet katru reizi servē ideālu kafiju;

- Kāds no “Jura” kafijas automātu plašā klāsta jebkurai gaumei, interjeram, vajadzībām un atbilstoši patēriņam. Patiks jebkuram pupiņu kafijas mīlim.

- Kāds no inovāciju pilnajiem “Philips” pupiņu kafijas automātiem. Lielisks palīgs darbu organizēšanā un atvieglinās tā jau samērā vienkāršo kafijas pagatavošanas procesu vēl vairāk. Kad ir tapis pilnīgi skaidrs par to, ka kafijas automāts mājās būs noderīgs rīks, tad atliek savu mājas ofisu ierīkot un iekārtot tā, lai ne vien “perfektā kafijas tase” būtu perfekta, bet arī darba diena. Tādēļ...

Featured products

Jura Pupiņu automāti Jura kafijas automāts, E8 Piano Black (EB)
Akcijas cena€1.299,00
JURA kafijas automāts, E8 Piano Black (EB)
Pieejams uzreiz
Jura Pupiņu automāti JURA kafijas automāts, ENA4 melns
Akcijas cena€749,00
JURA kafijas automāts, ENA4 melns
Pieejams noliktavā

Universita del Cafe

Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.