Nomāt vai pirkt kafijas automātu savam biznesam?

 

Domāju, ka daudzi piekritīs, ka rīta sākums gan mājās, gan darba vietā nav iedomājams bez aromātiskas rīta kafijas krūzes, lai sāktu produktīvu un enerģisku dienu! Ja apsver kafijas automāta iegādi vai kafijas automāta nomu un vēlies arī savā biznesā nodrošināt gardu kafiju saviem darbiniekiem un klientiem, tad šis būs vērtīgs ieskats tajā, kā izvēlēties savam biznesam piemērotāku risinājumu - kafijas automāta nomu vai iegādi.

Neatkarīgi no tā, vai meklē mazu kafijas automātu nelielam darbinieku skaitam vai profesionālo kafijas automātu lielam kafijas patēriņam ikdienā, svarīgi apzināties gan nomas, gan automāta iegādes plusus un mīnusus, lai kafijas automāts spētu attaisnot visas vēlmes un ieceres.

  • Sāc ar konsultāciju un degustāciju

Mēs no sirds varam lepoties ar pieredzes bagātiem un zinošiem darbiniekiem, kas ikdienā ne tikai konsultē klientus, bet arī rīko izglītojošas kafijas meistarklases un degustācijas vienīgajā Illy kafijas universitātē Baltijā “Universita del Caffe”, kā arī pārliecinās, ka kafija no kafijas automāta birojā, restorānā vai viesnīcā vienmēr ir izcilā kvalitātē!

Šobrīd jau vairāk kā 200 birojos ir pieejama Illy kafija, kas ļauj baudīt restorāna cienīgus mirkļus ik dienu! Tas nozīmē, ka šajā bezmaksas konsultācijā un degustācijā piemeklēsim ne tikai funkcionāli piemērotāko kafijas automātu, bet palīdzēsim piemeklē arī kafiju, kas attaisnos visas ieceres un vēlmes. 

kafijas automāti birojam

Plusi un mīnusi, ko sniedz kafijas automāta iegāde

Plusi kafijas automāta iegādei:

  • Brīvība un neatkarība. Iegādājoties kafijas automātu par pilnu cenu, tas kļūst par tūlītēju Jūsu īpašumu, tādējādi sniedzot brīvību no jebkādām tālākām saistībām ar kafijas partneri. Tas ļaus brīvi variēt gan ar kafijas automāta modeli, gan kafijas pupiņu izvēli un tml.
  • Izdevīgs risinājums ilgtermiņā. Ja, apkopojot visu nepieciešamo informāciju, ir 100% skadri zināms, kāds kafijas automāts būs vispiemērotākais Jūsu vajadzībām un finansiālais stāvoklis atļauj veikt šādu tūlītēju investīciju, kafijas automāta iegāde maciņam noteikti būs visizdevīgākais risinājums. Ne vienmēr jāizvēlas dārgs kafijas automāts, jo arī lēti kafijas automāti spēj pagatavot labu kafiju. 

  • Mīnusi kafijas automāta iegādei:

    • Neparedzamība ilgtermiņā. Ja tomēr nebūsi 100% pārliecināts par izvēlēto kafijas automātu, ko iegādāsies, var gadīties vilšanās, ka kafijas automāts līdz galam neattaisno iecerēto, jo, piemēram, būsi iegādājies kafijas automātu, kur daļu to funkcijām ikdienā nemaz neizmantosi, tādējādi lieki maksājot par kafijas automāta ekstrām, kas nav bijušas vajadzīgas. Vai turpretīm, strauji pieaugot kafijas patēriņam, var rasties nepieciešamība pēc lielāka un jaudīgāka kafijas automāta.
    • Profesionālā apkope un remonts. Jārēķinās arī ar to, ka brīdī, kad kafijas automātam būs nepieciešama profesionālā apkopes vai kvalitatīvs remonts, šajā brīdī kafijas servisa partneris būs jāmeklē tāpat

    Pilno kafijas automātu klāstu apskati šeit.

    Kafijas automāta noma birojā

      Plusi un mīnusi, ko sniedz kafijas automāta noma

      Plusi kafijas automāta nomai:

      • Drošība par pareizo izvēli. Lai gan jau sākotnēji piemeklēsim visatbilstošāko kafijas automātu Jūsu vajadzībām, ja sadarbības laikā tomēr vēlēsies šo kafijas automātu nomainīt, tad tāda iespēja Tev būs, kas dos papildus drošības sajūtu arī par izvēli un paredzamajām izmaksām, ja nolemsi, ka esi gatavs kafijas automātu arī iegādāties. Kafijas automāts ilgtermiņa nomā tiks izsniegts bez maksas, vienojoties tikai par ikmēneša kafijas pasūtījumu, kas būs vienīgās izmaksas ar ko mēnesī būs jārēķinās. Par visu pārējo - arī apkopi, remontu, iepirkumiem un izejvielu piegādi - parūpēsies kafijas nomas partneris.

        Tieši tāpat, ja vēlies atrast piemērotāko kafijas automātu savām mājām, piedāvājam arī īstermiņa nomu, lai pāris dienu laikā būtu iespēja pārliecināties, ka kafijas automāts patiešām attaisnos iecerēto.
        Īstermiņa noma lieliski noderēs arī uz dažādām svinībām un pasākumiem, neuzņemoties lielas investīcijas, lai viesus cienātu ar izcili gardu kafiju.
      • Bezrūpīga adaptēšanās pārmaiņām. Nereti, kafijas apjomiem palielinoties, sevišķi strauji augošos uzņēmumos, var rasties pēkšņa vajadzība pēc lielāka un spejīgāka kafijas automāta. Tieši tādēļ arī šajā gadījumā kafijas automāta noma būs vislabākais variants, lai jebkurā brīdī šo kafijas automātu nomainītu pret jaudīgāku, par to nepiemaksājot ne centa.
      • Individualizēta pieeja. Kafijas partneris ne tikai būs ieinteresēts piemeklēt atbilstošāko kafijas automātu, bet arī ieprogrammēt ierīcē vēlamos dzērienu veidus, noorganizēt kafijas degustācijas, kā arī apmācīt darbiniekus rīkoties ar šo kafijas automātu.

      Mīnusi kafijas automāta nomai:

      • Ierobežotāka rīcības brīvība. Kafijas automāta noma nāks ar savām saistībām, kas ierobežots pilnīgu rīcības brīvību. Saņemot kafijas automātu bezmaksas nomā, būs nepieciešams vienoties par ikmēneša kafijas pasūtījumu, kas būs jāveic no attiecīgā kafijas partnera. Tāpat, kafijas automāti, kas būs pieejami nomā, nebūs tik plašā sortimentā kā tajā brīdī, kad būsi gatavs iegādāties kafijas automātu no pilnā automātu sortimenta, tādēļ izvēle būs jāveic to automātu vidū, kas būs pieejami.
      • Dārgāks risinājums ilgtermiņā. Lai gan jebkuram klientam varam piedāvāt kafiju dažādās cenu kategorijās, ja klients nespēs izpildīt minimālo kafijas pasūtījumu mēnesī, tad šis pakalpojums klientam izmaksās dārgāk, jo nomas vairs nebūs pieejams bezmaksas.
      Vairāk par saviem ieguvumiem nomājot kafijas automātu uzzini šeit.

           

          Ja vēlies uzzināt, kā, atbildot uz 4 vienkāršiem jautājumiem, pats vari atrast sev piemērotāko kafijas automātu mājām. Lasi vairāk šajā bloga rakstā.

          Ja tev radies kāds jautājums par kafijas automāta iegādi vai nomu, ar lielāko prieku palīdzēsim! Sazinies ar mums, rakstot uz e-pastu info@esmilukafiju.lv vai zvanot uz numuru 25439758

           

          Papildus raksti, kas Tev varētu interesēt:

          - Nr. 1 produkts, kam jābūt Tavās mājās!

          - Kā izvēlēties sev piemērotāko kafijas automātu?

          - 10 dāvanu idejas, ko novērtēs ikviens kafijas cienītājs!

          Featured products

          Sage Pupiņu automāti Kafijas automāts Sage - Stollar, Oracle, SES980
          Akcijas cenaNo €1.550,00 Standarta cena€1.799,00
          Kafijas automāts Sage Oracle, SES980
          Pieejams uzreiz
          Jura Pupiņu automāti Jura kafijas automāts, E8 Dark Inox (EB)
          Akcijas cena€1.299,00
          JURA kafijas automāts, E8 Dark Inox (EB)
          Pieejams uzreiz
          Kalerm Pupiņu automāti Kalerm Model X kafijas automāts, X460
          Akcijas cena€4.719,00
          Kalerm Model X kafijas automāts, X460
          Pieejams noliktavā

          Universita del Cafe

          Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.