Asobu termokrūze un termo pudele

Latvijas vasarām ik gadu kļūstot arvien karstākām, mums kā ziemeļu tautas pārstāvjiem jāapgūst jauni pielāgošanās veidi, lai veiksmīgi pārdzīvotu svelmi. Daudz ko varam mācīties un pārņemt no Eiropas karstāko reģionu iedzīvotājiem, piemēram, valkāt gaišas krāsas lina drēbes vai sākt ievērot pusdienlaika siestu kā Spānijā un Itālijā. Taču, kamēr pārmaiņas notiek pamazām, esam pārliecināti, ka auksts dzēriens vasaras karstumā var izglābt jebkuru latvieti.

Izmanto funkcionalitāti savā labā!

 Asobu termo pudele balta

Vienkāršākais un labākais mums zināmais veids, kā panākt, lai vienmēr pie rokas būtu auksts ūdens malks, ir atrast labu termokrūzi. Tiesa gan, domājot par termokūzēm, lielai daļai cilvēku pirmā asociācija ir karsta tēja termosā ziemas salā (un tas ir ļoti pamatoti), tomēr termo trauki savas funkcijas izcili pilda arī pretēja efekta panākšanai - lai saglabātu dzērienu aukstu! Piemēram, Asobu zīmola termokrūzes saglabā dzērienu aukstu līdz pat 24 stundām, lai Tu varētu to baudīt jebkurā laikā un vietā – arī tad, ja, gatavojoties Dziesmu svētkiem, kora mēģinājums ilgst jau piekto stundu; vai tad, ja mājupceļā jau vairāk kā 45 minūtes esi iesprostots pārkarsušā sabiedriskajā transportā. Tāpēc, lai vai kur Tu šovasar būtu, vienmēr paķer līdzi termokrūzi vai termopudeli!

Termokrūze somas vietā

Metāliski pelēkie termosi lai paliek pagātnē, jo mūsdienu termo pudeles un krūzes mēdz būt tik neparastas un košas, ka tās var izmantot arī kā aksesuāru. It īpaši aktuāli tas ir vasarā, kad iziet no mājas bez ūdens nav ieteicams. Piemēram, ja plāno doties īsā pastaigā, līdzi ņemot tikai atslēgas un telefonu, nekautrējies paņemt arī savu stilīgo termopudeli, un nes to ar pārliecību! Košās krāsas un neparastās pudeļu formas var lieliski papildināt Tavu tērpu kā unikāls aksesuārs, vienlaikus palīdzot Tev rūpēties par pietiekamu ūdens patēriņu karstajā laikā. No krāsainajām versijām iecienītākās ir Asobu Orb pudeles.

Ko izvēlēties labāk - krūzi vai pudeli?

Dažkārt var rasties jautājums: ‘’Ko izvēlēties labāk - termokrūzi vai termopudeli?’’ Lai gan abu trauku funkcionalitāte ir identiska, kāda no tām var būt vairāk piemērotāka Tavam dzīvesstilam. Pirms iegādājies jaunu trauku, apsver šādus aspektus:

 

  • Pārnēsāšana. Termopudeli vari droši iemest somā un neuztraukties par noplūdēm, jo vāciņš ir noslēgts ar blīvi un tajā nav nevienas liekas atveres. Arī krūzes visbiežāk ir labi noslēgtas, tomēr dzeršanas atvere ir termokrūzes vājā vieta, tāpēc to nav paredzēts bezbailīgi likt somā. Tomēr termokrūze neliks vilties, ja izmantosi to braucot ar auto, esot birojā vai pastaigājoties pa ielu, jo neļaus dzērienam izšļakstīties un saglabās tā vēlamo temperatūru.

 

  • Kopšana. Termokrūzes ir ērtāk kopjamas, jo atvere ir lielāka nekā pudeles kakliņš, un to varēs vieglāk izmazgāt ar švammīti. Noteikti ir vērts paturēt prātā, ka lielākā daļa termotrauku nav paredzēti mazgāšanai trauku mazgājamajā mašīnā!

 

  • Izmērs. Termo krūzes un pudeles tiek ražotas dažādos izmēros, tāpēc svarīgi saprast, cik bieži Tev būs iespēja dzērienu uzpildīt. Ja baidies, ka ar uzpildīšanu varētu rasties problēmas, iesakām izvēlēties lielāka tilpuma termokrūzi. Piemēram, ja standarta 500 ml ūdens pudele Tavām vajadzībām ir par mazu, Asobu zīmols piedāvā termokrūzes tilpumā līdz pat 900 ml. Savukārt, ja esi cilvēks, kurš bieži iegriežas kafejnīcās pēc līdzņemšanas dzēriena, labāk izvēlēties mazāka izmēra trauku, jo to varēs ērti ievietot kafijas automātā. Lieliski šo funkciju pilda Asobu Cafe Compact krūze.

 Asobu termokrūze melna pie kafijas automāta

 

Kā jau noprotams, katram no trauku veidiem ir savas priekšrocības un trūkumi, tāpēc vienīgais veids, kā izdarīt izvēli, ir izvērtēt savu ikdienu un vajadzības.

Izmanto regulāri!

Daudzi no mums ik dienas izdara izvēli kafiju baudīt ārpus mājas. Un nav noslēpums, ka vienreizlietojamās dzērienu krūzes nav dabai draudzīgas, jo lielais patēriņš un grūtības tās pārstrādāt nozīmē milzīgu atkritumu daudzumu. Centienos saudzēt dabu un veicināt termokrūžu lietošanu (ne tikai pirkšanu), daudzas kafejnīcas piedāvā labas atlaides, ja nāc pēc kafijas ar savu krūzi. Piemēram, DUS ‘’Virši’’ un ‘’Circle K’’ piešķir atlaidi 25% apmērā, bet ‘’Es Mīlu kafiju’’ veikalos nodrošinām 15% atlaidi. Arīdaudzās citās kafejnīcās atlaides variē no 10% līdz 20%.

Termopudele rozā

Uzvarētāji esam mēs visi - ar laiku termokrūze sevi atmaksā un Tu ietaupi naudu uz dzērieniem, bet regulāra termopudeļu un krūžu izmantošana ļauj samazināt pieprasījumu pēc vienreizlietojamās plastmasas krūzītēm un pudelēm, tādējādi nedaudz pasargājot mūsu klimatu.

Stilīgas un funkcionālas termopudeles pieejamas mūsu veikalos - ‘’Es mīlu kafiju’’ Stabu ielā 30, Valmieras ielā 43 un T/C Spice Home. Īpaši lepojamies ar Asobu zīmola termokrūzēm, jo tās saglabā dzērienu aukstu līdz pat 24 stundām, bet karsta dzēriena temperatūru līdz 12 stundām. Pasūti arī mūsu interneta veikalā, un piegādāsim preci jau nākamajā darbadienā!

Featured products

Universita del Cafe

Esam lepni pārstāvēt vienīgo akreditēto kafijas universitāti Baltijā - Universita del Cafe.